marți, 26 februarie 2008

VU on METROPOTAM

Club: Velvet Underground

Nu cunosc foarte multe concept clubs in Bucuresti in care conceptul respectiv chiar sa fie dus pana la ultimele consecinte, adica sa te captiveze prin toate detaliile locului imediat ce pui piciorul acolo si sa te faca sa vrei sa revii, chiar daca, sa zicem, ideea de baza nu e tocmai your cup of tea.


Dupa o plimbare prin zona cuprinsa intre Izvorul rece si piata Sf. Stefan, in care am fost placut impresionati de numeroasele case vechi din zona, de aerul de belle epoque si de lipsa blocurilor inalte, am facut o prima vizita in Velvet Underground (aflat la nr. 21, pe strada Stefan Mihaileanu) si, cu toate ca nu ma pasioneaza masinile de lux (adica probabil ca n-o sa vizitez showroom-ul de la etaj), sunt sigur ca o sa mai trec pe acolo, fie pentru un concert de-al lui Tom Wilson sau Camil aka Shake Sauvage, fie pentru ca pur si simplu sunt prin zona si am chef de un cocktail bun.


Altfel spus, ce se intampla cand se aduna trei actionari cu cateva pasiuni comune - masini de lux, bauturi fine si pop art - si cu ceva bani pe mana? Una dintre optiuni e sa faca un club in care sa puna toate astea la un loc. In cazul acesta, optiunea s-a dovedit a fi una fericita, fiindca de baruri de fitze nu duce lipsa capitala, insa Velvet Underground, desi e stilizat la maxim si preturile nu sunt mici, nu e asa ceva.

Niciun comentariu: