marți, 29 ianuarie 2008

ORAR NOU 2008


Luni
INCHIS


Marti
si Miercuri si Joi
18.00 - 24.00

Vineri
si Sambata
18.00-3.00 or more

Duminica
18.00-24.00


Every day starting at 18.00 with original
APERITIVO from MILANO

VELVET UNDERGROUND on TIMEOUT


Thanks to TIME OUT (www.timeoutbucuresti.ro) for the review.

Banana check point!

E un concept bar inspirat de pop art. Îmbină, sau cel puţin încearcă, muzica de calitate, pasiunea pentru maşini şi motoare şi băuturile fine. Şi să nu uităm arta.

După ce cauţi banana uriaşă până nu mai poţi, într-un final dai de club(că nu degeaba îi zice underground). Velvet Underground te impresionează încă de la început. Este destul de mic şi înghesuit, însă extrem de artsy. Barmanul se mândreşte cu un “portofoliu” de peste 60 de cocktailuri şi o pivniţă ce ascunde un fluviu de sortimente de vinuri italieneşti, care nu se mai gasesc nicăieri altundeva în Bucureşti.
Poartă numele influentei formaţii de rock a anilor ‘60, manageuită de iconul artei contemporane repetitive Andy Warhol, de unde şi treaba cu banana. Dar eticheta calităţii îşi are preţul său şi cu siguranţă expresia “preţuri un pic cam piperate” pare un eufemism, atunci când o compari cu adevărul.
Întreg clubul pare un colaj colorat de artă motoristică într-un décor stilat. Scările te coboară într-o Italie a anilor ‘70-’80. O Italie readusă în actualitare de un xbox pe care te poţi juca. Xboxul este un joc cu maşini. Totuşi, Velvet Underground pare mai mult locul în care te duci să stai de vorbă cu prietenii, să bei ceva fancy înainte să te zbânţui altundeva până dimineaţă. Şi să te umpli de chipsuri şi pop-corn până zici stop.
Muzica, în zilele obişnuite, e de toate felurile, sărind ca un radio stricat între posturi diverse, de la electro la hip-hop/funk, la oldies but goldies şi din nou la electro/techno. Dar există şi un pupitru de DJ.
Pe -aici nu au trecut (încă) mulţi DJi, doar Haute Culture (de la Şuie Paparude), Marika, Sinkronize şi Tomasan, deocamdată. Veşti bune pe viitor, căci sonorizarea este buna, însă muzica (momentan) este dată prea încet. Clubul este prea cochet şi bine crescut încât să duduie de başi barbari şi needucaţi.
În timpul săptămânii nu se petrece niciun eveniment, iar atmosfera este minunată, dar lipseşte cu desăvârşire. Scaunele tip cocoon şi canapelele confortabile alături de mai-sus-menţionatul popcorn parcă nu prea te îmbie la dans. Presupunând că eşti motivat de o dorinţă nestăvilită de a o face totuşi, prevăd riscul de a te împiedica de pupitrul DJ-ului. Acesta e chiar lângă zona care de fapt nu prea e ring de dans, aflată undeva la intersecţia separeului tare confortabil şi primitor cu restul clubului.
Aud că se va extinde pe parcursul anului. Va exista un showroom de maşini şi motociclete englezeşti şi italieneşti, un restaurant şi... multe alte lucruri de care nu te-ai fi gândit că ai nevoie, aşa cum ştie să te îmbie orice patron. Maşini, motociclete, design, vin...
Toaletele arată extraordinar. Ai spune mai degrabă că aparţin unui apartament chic şi nu unui club. Sunt doar câte una pentru fiecare dintre sexe, iar o presupusă coadă n-ar putea însuma mai mult de cinci-şase persoane.
Când stai aici ai impresia că ai găsit un glob micuţ de sticlă pe care il ţii în palmă, micul tău secret sau poate locul în care poţi să evadezi din cotidianul atât de gri al oraşului.Intimitatea duce într-atât, încât, din confortul propriului fotoliu, vei descoperi că locul are chiar şi un blog propriu, menit să te informeze constant ce se întâmplă între pereţii săi şi când.
Pentru un neofit care a îmbrăţişat cultura clubbingului de curând, Velvet Underground pare mai mult un lounge sau un bar cu pretenţii de club. Şi la prima vedere asta şi este, însă party-urile promise pentru acest an speră să dezmorţească scena locală, amuţită după dispariţia prea multor locuri preţioase.
Dar, în dualitatea sa, Velvet poate fi privit şi ca un lounge şi ca un club sortit unor petreceri intime. Ne va antrena, oare, la dans?

LINK to TIMEOUT

luni, 28 ianuarie 2008

VIRGIN RADIO @ VU

VIRGIN RADIO is now in BUCURESTI at VELVET UNDERGROUND.
We are the VIRGIN RADIO point for Romania.

luni, 21 ianuarie 2008

TVR TUSCAN. Design on wheels

My TVR Tuscan Speedsix is now for sale.

This is an unique car. It is the first left hand drive Tuscan made from Blackpool factory and took 2 years to be delivered to me.

It has a 3600cc 6 cylinder in line engine, 360 hp, 18" alloys and Ap racing brakes.
The colour has been chosen by me and it is a blue GTS pear, with hand made interiori in grey and prussian blue leather. It has also 2 carbon fiber exhaust, electric windows, radio CD, alarm, limited slip differential and a traga roof that can be removed and storage in the boot during the sunshine days.

It has only 12.000 km and has been produced in december 2003.

Performances speak about 4,2 seconds 0-100kmh and 280 kmh as top speed.
This is a raw and agressive car without electronics, made to be driven as in the sixties and designed for eyes pleasure.

IT IS THE ONLY ONE TVR TUSCAN in ROMANIA!

You can see at Velvet Underground.

duminică, 20 ianuarie 2008

ABSOLUTE MAN



Tribute to Steve McQueen.

Velvet Underground is Steve McQueen's place. Thanks Steve!

ASK for STEVE and you will receive a Absolute Cocktail at nice price.

sâmbătă, 19 ianuarie 2008

WINE and MUSIC night

Special Night with wine only drinking and music by SINKRONIZE.

From 9.30 to late night.

DRINK WINE.......FORGET BEER.

miercuri, 16 ianuarie 2008

Fotoliu si Canapea CADILLAC

Aceste doua parti de mobilier sunt in stilul anilor '60 exact ca tapiteria vechiului Cadillac.
Sunt foarte confortable si sunt realizate dintr-un material numit SKY. Acest material este foarte rezistent si usor de spalat.

Puteti se le vedeti si cumpara la Velvet Underground, importator exclusiv.

Pretul canapelei este 800 euro, iar fotoliul costa 550 euro.
Daca mai adaugati 2 fotolii si o canapea pretul va fii de 1600 euro.

marți, 15 ianuarie 2008

LOLITA pentru placere


LOLITA este un vin nou (Novello) de la Podere Castorani al lui Jarno Trulli, pilotul de Formula 1 cu Toyota. Este un vin rosu sec simplu,dar in acelasi timp cu o savoare speciala, potrivit pentru orice ocazie.

Ideal pentru doamnele si domnisoarele care apreciaza vinul.

In promotie acum numai la Velvet Underground. Pretul unei sticle este 50 ron si paharul de vin costa 12 ron.

Uitati berea! beti vin!!

joi, 10 ianuarie 2008

Garage Italia este mandra sa prezinte pe piata din Romania noul Tomos Racing. Conceptul “Racing” este o inovatie in privinta designului unui scooter.

Aceasta bijuterie, de marime mica, surprinde prin multitudinea de caracteristici. Practic si functional , acest scooter este perfect pentru baietii si fetele in trend.

Cu Tomos Racing te strecori prin trafic foarte usor si vei descoperi ca ca plimbatul prin oras este o placere! Dotat cu motor cu injector, cauciucuri de 12” performante, frana si suspensie, cantarind numai 65 de kilograme este ideal pentru parcat si depozitat in locuri cu spatiu limitat.

VENITI LA NOI si PUTETI VEDEA si CUMPARA TOMOSUL RACING!!!!


joi, 3 ianuarie 2008

DJ RINGO @ VELVET UNDERGROUND next tour



The most famous ITALIAN DJ: DJ RINGO (www.djringo.com) the Virgin radio director (www.virginradioitaly.it) and Hollywood Milano (www.discotecahollywood.it) disco Dj, directly from MILANO CITY soon LIVE at VELVET UNDERGROUD in Bucuresti!

Keep in touch for more news!!!

miercuri, 2 ianuarie 2008

Alcholic Lamp!!


DAAA! Campari lumina!!! For sale at Velvet Underground on our design product range!
ASK for more informations.

VU on Feeder.ro


Find more photos like this on feeder.ro network



S-a deschis un club nou: Velvet Underground
Patroni, din cate am inteles, sunt un englez si un italian.
Pe langa club o sa mai fie din 2008 showroom de masini si motociclete englezesti si italiene, un restaurant si multe altele. Masini, motociclete, design, vin...
Am probat si Xbox-ul pe care era, evident, un joc cu masini :)
Cocktail-urile super (eu care nu prea beau cocktail-uri de data asta am fost convins)
Referitor la muzica nu prea am reusit sa-mi fac o parere dar in seara asta este Haute Culture + Sinkronize.
Toaletele arata f ok. Piese de mobilier f diverse. Reviste cu masini in podea. Un TVR si un Maserati in curte.
Cred ca merita sa-l incercati.
Se afla pe str. stefan mihaileanu 21 (zona izvorul rece, vezi harta) si are o banana imensa la intrare :)
Oamenii sunt fani Andy Warhol.

THANKS to IGU from feeder.ro

Sinkronize night


Sinkronize in Velvet Underground (str. stefan mihaileanu 21)

Marika si Sinkronize in Velvet Underground


Marika si Sinkronize in Velvet Underground (str. stefan mihaileanu 21)